Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑ ΜΕ ΦΩΝΑΖΕΙΣ;;;; ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ ΣΚΕΤΟ;;;;


Μαμά, ένα ποτήρι γάλα σε παρακαλώ! Μπαμπά μπορείς να μας πας μια βόλτα;

Στην ελληνική γλώσσα οι λέξεις μητέρα, πατέρας, μάνα !!!!!


Τι γράφει θα σκεφτείς;


Σου γράφω λέξεις που...
κάποιοι αποφάσισαν να πάψουν να ακούγονται!!!!

Εδώ δεν γίνονται αυτά είναι για την Ευρώπη!!!!!

Αλήθεια ρωτώ; Δεν θα γίνει και εδώ; Θέλετε να το πιστέψω;

Που να βρω πίστη να πιστέψω όταν οι ξένοι μας λένε πούλα και εμείς τουμπεκί!! Ένας ολόκληρος λαός σε αφωνία!! Σε απόλυτη ύπνωση παρακολουθεί μια ολόκληρη ιστορία να ξεπουλιέται!!

Υπερβολική θα πείτε, ναι πολύ υπερβολική γιατί δεν ΠΙΣΤΕΥΩ σ αυτά που μου λένε τα ΜΜΕ!!!! Αν δεν το λένε τα ΜΜΕ όλα είναι ψέματα!!!!!

Είναι «ψέμα» πως όλοι προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο δρόμος της παγκοσμιοποίησης είναι ο σωστός!! Γιατί αυτό γίνεται κύριοι ή φίλοι, αν πιστεύεις το ότι ζούμε είναι μόνο η οικονομική «φτιαχτή» κρίση!!!! Δεν είναι φτιαχτή!!!!!

Τίποτε δεν είναι «φτιαχτό» μόνο οι δηλώσεις του Στρος Καν που έλεγε ότι δεν ζητήθηκε ποτέ από την ΕΛΛΑΔΑ η προσφυγή της στο ΔΝΤ!!!!

Δεν ξέρω πως αλλιώς να σου το πω ή να στο γράψω!!!!!

Είμαι πολύτεκνη μάνα και το μόνο που έμεινε είναι τα παιδιά που ο Θεός μου χάρισε και κανείς δεν θα μου στερήσει τη χαρά και την ευλογία να με φωνάζουν μάνα!!!!

Αν δεν σε πειράζει που θα είσαι ένας απλός αριθμός σε μια κάρτα του πολίτη, αν δεν σε πειράζει που Θράκη, Μακεδονία και νησιά του Αιγαίου αμφισβητούνται σε κυριαρχία ή σε ονομασία, αν δεν σε πειράζει που πρέπει να πληρώνεις για ότι όλοι άλλοι έφαγαν και χρέωσαν σε σένα το λογαριασμό, αν δεν σε πειράζει που ζεις σε καθεστώς φόβου, μη μιλάς, μη σηκώνεις κεφάλι τότε μόνο ένα ακόμη σου έμεινε να σκεφτείς ………

Θα περιμένεις να σου πουν ότι τα παιδιά σου δεν θα σε φωνάζουν μάνα και πατέρα;;;;

Και σκέψου πριν απαντήσεις ότι αυτά δεν γίνονται στην Ελλάδα όταν ξέρεις ότι κάθε μέρα υποχωρείς στο βασικό σου δικαίωμα να είσαι ελεύθερος, να δουλεύεις, να ονειρεύεσαι, να διασκεδάζεις, να μεγαλουργείς, να ζεις αληθινά!!!!!

Τι φοβάσαι Έλληνα δεν έχεις που να πιστέψεις;;; Όλοι σε πρόδωσαν;;; Όχι όλοι !!!!! Έχεις Ιστορία που γράφτηκε με αίμα, Ήρωες που πάλεψαν και θυσιάστηκαν, έχεις τον Αδελφό δίπλα σου, έχεις τα Παιδιά σου !!!!

Αναρωτιέσαι ποιος σε έκανε να πιστέψεις ότι είσαι πολύ μικρός να αλλάξεις τη ζωή σου;;;;

Ξέρεις όμως βαθειά μέσα σου ότι είσαι αετός !!!άπλωσε λοιπόν τα φτερά σου και πέτα στον ουρανό εκεί που πλάστηκες να ανήκεις και όχι στο χώμα να έρπεις!!!!! Σκληρά λόγια!!!! Θα πεις!!!!!

Πρώτα για μένα τα λέω και μετά για όποιον αισθάνεται αδελφός μου!! Αυτό το κείμενο είναι μια κατάθεση ψυχής στα παιδιά μου και στα παιδιά τους!!!! Είσαι ελεύθερος πάντα να αποφασίσεις ποιον δρόμο θα ακολουθήσεις!!! Απλά ο δύσκολος δρόμος οδηγεί εκεί που πραγματικά ανήκεις, στην ΕΛΛΑΔΑ!!!!!!!

ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΟΛΥΤΕΚΝΗ  ΜΑΝΑ!!!!!!

(Ελένη Στόγια)